Evde eğitim hizmetinden yararlanan 2/G sınıfı öğrencimiz Mehmet ŞULAN Eko-Okul Projesi planımıza dahil oldu. Proje kapsamında 6 adet çam ağacı tohumunu eken öğrencimizi ve öğretmenimizi tebrik ediyoruz.

Okulumuz 4. sınıf öğrencileri arasında futbol turnuvası düzenlendi. Veli ve öğrencilerin katıldığı turnuva eğlenceli ve heyecanlı dakikalar yaşattı. Finale kalan takımlar okul idarecilerimizce ödüllendirilmiş olup Turnuva galibi öğrencilerimiz okul müdürü Hale KARACA ÇALAPKULU´dan kupalarını aldı. Başarılarının devamını diliyoruz.

15 Mart 2018 tarihinde velilerimize Uzman psikolog Özlem KELLE tarafından Çocuklarda Davranış bozuklukları üzerine bilgilendirici söyleşi gerçekleştirildi. Velilerimizin birçok sorusuna yanıt veren söyleşinin gerçekleşmesinde katkısı olan kurum ve kuruluşlara teşekkür ediyoruz.

Milli Eğitim Bakanlığı Misafirim Öğretmenim projesi vesilesi ile veli ziyaretlerimizi gerçekleştirmeye başladık. Gönül kapılarını da bizlere açan velilerimize sonsuz teşekkür ediyoruz.

Okul Sağlığı ve Beslenme Dostu Okul projeleri programımızda olan bir sağlık söyleşi gerçekleştirdik. Bu vesile ile Doç. Dr. Meral Günaldı "Kanserden Korunma Yöntemleri" konulu değerli bilgilerini velilerimizle paylaştı. En iyi tedavinin hasta olamdan korunmak olduğunu vurgulayan konuğumuzun söyleşisinden velilerimiz memnun ayrıldı. Bu program için aynı zamanda Milli Eğitim Bakanlığı Okullar Hayat Olsun protokolü ile okulumuza hizmet sunan Küçükçekmece Belediyesine teşekkür ediyoruz.

Küçükçekmece Kaymakamımız Sn. Harun KAYA, Belediye Başkanımız Sn. Temel KARADENİZ ve İlçe Milli eğitim Müdürümüz Sn. Cemal YILMAZ öğretmenlerimize eğitim liderliği üzerine ders verdi.

Haz

17 Mayıs 2016 Salı günü okulumuz bahçesinde gerçekleştirdiğimiz kermesimiz eğlenceli dakikalara sahne oldu. Ayrıca kermes sonunda 4.sınıf öğrencilerimizin mezuniyet töreni yapılmıştır.

Şbt

"Okullar Yazarlarla Buluşuyor" projesi kapsamında öğrencilerimize okuma alışkanlığı kazandırmak, okuma kültürüne katkı sağlamak amacıyla yazarlarımız okulumuzu ziyaret etti.

Ock

Okulumuz "Gezi Kulübü" tarafından öğrencilerimize yönelik hazırlanan KidZania, Matematik Dünyası ve Modern Sanat Müzesi gezileri çoşkulu ve eğlenceli bir havada gerçekleştirildi.

13 MART 2015 CUMA günü saat 11.00 da Eğitimci Yazar MUSTAFA YURTTAŞ  okulumuz konferans salonunda ´´ Çocuklarda dikkat eksikliğinin teşhis ve tedavisinde anne ve baba yaklaşımları ´´ adlı bir seminer verecektir.Seminere tüm velilerimiz davetlidir.