103. Yıl oldu. Bundan tam 103 sene önce tarihi öneme sahip olan Türkiye Büyük Millet Meclisimizin açılışı olmuştur. "Egemenlik kayıtsız, şartsız milletindir." diyen Mustafa Kemal ATATÜRK tarihi acılarımızı

hatırlayan halkımıza yönetme yetkisi vermiştir. Bağımsızlık mücadelemizi taçlandıran Türkiye Büyük Millet Meclisine de en güzel armağan olarak çocuklar girmiştir. Bu bayram önce bizim çocuklarımızın olup sonra yetmeyip, dünya çocukları ile de paylaşılmıştır. Böyle bir milletin çocukları olmaktan ne kadar gurur duysak azdır. Bu sene 23 Nisan günü saat 14:00'de öğrencilerimizle 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımızı kutluyoruz.

Saygılarımızla.

2-K Sınıfı öğrencileri ve öğretmeni Nahide Serden YILMAZ rehberliğinde geleneksel resim sanatımız olan Ebru Sanatının inceliklerini öğrenerek sınıflarında ebru kiti ile uygulama yaptılar.

Anasınıfı öğrencilerimizle geri dönüşüm defilesi gerçekleştirdik.

eTwinning projelerimizden "Şiirlerde İstanbul" projemizin sonuna geldik. Son çalışmalarımızı sizlerle paylaşmak istedik. Emeği geçen tüm öğrencilerimize ve velilerimize teşekkür ediyoruz. Ayşe ÖZEN

Şbt

Her çarşamba yaklaşık 22 dakika olarak düzenlediğimiz "#Küçükçekmece Okuyor" etkinliğimize katılan sınıflarımızdan fotoğraf kareleri ile sizleri başbaşa bırakıyoruz. İyi okumalar.

Şbt

Ock

2-H Sınıf Öğretmenimiz Ayşe Özen'in Avrupa Birliği ve Milli Eğitim Bakanlığı ortak projeler  kapsamında aldığı Codeweek Sertifikası için kutlarız.

Ock

2-H Sınıfı e-Twinning Su Projesi ile bulmaca çalışması yapmıştır.

Ock

eTwinning "Yüz Yapraklı Bir Gül" Sosyal Sorumluluk Projemiz için Arif Nihat Asya İlkokulu, öğretmenlerimiz, öğrenci ve velilerimiz okuyor.

İlçemizde okuma ve yazma kültürünü yaygınlaştırmak amacıyla başlattığımız "Yüz Yapraklı Bir Gül" adlı projemiz kapsamında tüm öğrenci, öğretmen ve velilerimizin katılımı ile okuma saati gerçekleştirildi. #KüçükçekmeceOkuyor

Ara

Kuruculuğunu Mareşal Fevzi Çakmak İlkokulu Müdürü Turgay Çapar ve Mustafa Kemal Paşa İlkokulu öğretmenimiz Sevim Akdoğan'ın yaptığı "Move /Hamle eTwinning projemiz Ayşe Özen öğretmenimizin de katılımıyla başlıyor. Projemizin Öğrenci Tanıtım videosunu sizlerle paylaşmak istedik.