Millî Eğitim Bakanlığı Basın ve Halkla İlişkiler Şubelerinin Görev Yetki ve Sorumluluklarına

İlişkin Yönerge'nin 8'inci maddesinin 3'üncü bendinde belirtilen "Birim veya müdürlüğün sosyal medya

hesaplarını Müşavirlikçe belirlenen usul ve esaslara göre yönetmek" hükmü gereğince Müşavirliğimizce

Millî Eğitim Bakanlığı Kurumsal Sosyal Medya Kullanım Kılavuzu hazırlanmıştır. İlgi kılavuz ekte yer

almaktadır.

Basın ve Halkla İlişkiler Müşaviri

İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz ve T3 Vakfı işbirliğiyle hazırlanan, Okulumuz İngilizce Öğretmeni Beril Erkan koordinatörlüğünde, öğrencimiz Ceren Aydın'ın katıldığı 23 Nisan'da 23 Bilim Atölyesi etkinliği başarıyla tamamlanmıştır.

Tübitak T3 Vakfı, İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Küçükçekmece İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüze teşekkür ederiz.

3-E Sınıfı öğretmenimiz Hasan GÜL'ün 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Etkinliğini izliyoruz. Çocuklarımıza ve öğretmenimize teşekkür ediyoruz.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımızı kutladık. Programda emeği geçen herkese teşekkür ederiz. Çocuklarımızın gelecek yıllarda bu anılarla 23 Nisan Bayramlarını hatırlaması

temennisi ile sizleri çocuklarımızın videoları ile başbaşa bırakıyoruz.

23 Nisan 2021 Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında  ilimiz genelindeki ilkokul ve ortaokul öğrencilerine yönelik düzenlenen "Gelecek Yüzyılda Çocuk Olmak" konulu resim, şiir ve kompozisyon yarışmalarında il düzeyinde dereceye giren öğrencilerin bilgileri ekte gönderilmiştir.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlama Programı ile ilgili program akışı aşağıdaki linkte verilmiştir.

102. Yıl oldu. Bundan tam 102 sene önce tarihi öneme sahip olan Türkiye Büyük Millet Meclisimizin açılışı olmuştur. "Egemenlik kayıtsız, şartsız milletindir." diyen Mustafa Kemal ATATÜRK tarihi acılarımızı

hatırlayan halkımıza yönetme yetkisi vermiştir. Bağımsızlık mücadelemizi taçlandıran Türkiye Büyük Millet Meclisine de en güzel armağan olarak çocuklar girmiştir. Bu bayram önce bizim çocuklarımızın olup sonra yetmeyip, dünya çocukları ile de paylaşılmıştır. Böyle bir milletin çocukları olmaktan ne kadar gurur duysak azdır. Bu sene 23 Nisan günü saat 14:00'de öğrencilerimizle 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımızı kutluyoruz.

Programımızı inter sitemiz üzerinden video şeklinde olarak yayınlayacağız.

Saygılarımızla.

Ülke geneli 'Benim Ramazan Öyküm' yarışması düzenleyerek; minik öğrencilerimizin gözüyle Ramazan ayının nasıl anlaşıldığını görmek, öykü yazmaya teşvik etmek, öğrencilerin kendilerini ifade edebilme özelliklerini ve öz güvenlerini geliştirmek, okuyan, düşünen, yazan yetenekleri keşfetmek, engelleri ortadan kaldırarak tüm ilkokul öğrencilerine salgın sürecinde fiziksel, zihinsel ve sosyal yönden fayda sağlamak amacı ile 07 - 30 Mayıs 2021 tarihleri arasında ekler doğrultusunda ülke geneli tüm resmi, özel ilkokul öğrencileri arasında ödüllü öykü yarışmasının eklerini aşağıdaki linklerden indirebilirsiniz.

Cumhurbaşkanlığı tarafından 13 Nisan 2021 tarihli 2021/8 sayılı Genelgede belirtilen Kamuda yeniden düzenlenen mesai saatleri  gereği, Bilsem Değerlendirme Aşamasında,  15.04.2021 - 30.04.2021 tarihleri arasında  saat 09.00  ve saat 16.00'da değerlendirmesi olan öğrencilerin değerlendirmeleri ileri bir tarihe ertelenmiştir.

KÜÇÜKÇEKMECE BELEDİYESİ TARAFINDAN DÜZENLENEN RESİM YARIŞMASI, YARIŞMANIN AYRINTILARI AŞAĞIDAKİ RESİMDEDİR.

İstanbul Veli Akademileri Projesi kapsamında, İlçemiz okul/kurumlarında öğrenim görmekte olan öğrencilerin velilerine yönelik olarak; Beslenme ve Diyet Uzmanı Doçent Dr. Sabiha Zeynep Aydenk (ÜNER) KÖSEOĞLU katılımıyla, 11 Nisan  2021 Pazar günü saat 14:00'da "Sağlıklı Yaşam ve Sağlıklı Beslenme" konulu seminerin çevrimiçi (online) yapılacaktır.

Küçükçekmece Belediyesi tarafından yürütülen Veli Eğitimleri Projesi kapsamında, İlçemiz okul/kurumlarında öğrenim görmekte olan öğrencilerin velilerine yönelik olarak; Uzman  Klinik Psikolog  Samet ÇİFTÇİ ve Uzman Klinik Psikolog Sevda BAKIREL katılımıyla, ekte belirtilen tarihlerde Teknoloji- Ekran Bağımlılığı ve Ergenlik Dönemi - Özgüven - Öz Disiplin konulu çevrimiçi (online) seminer verilecektir.

İl Milli Eğitim Müdürlüğünün "Öğretmeniyle Güzel İstanbul Projesi Şiir Buluşmaları Etkinliği" ile şartname ve eki aşağıdadır.

2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı Okul Sporları Online Satranç İl Seçmeleri yönergesi aşağıdaki linkte verilmiştir.